en sån där vintrig lista

vad är det bästa med vintern?
att allting automatiskt blir mysigare. och snön såklart.
 
vad kommer du äta i vinter?
vegetariska grytor tänkte jag satsa på. har hört att det ska vara enkelt. något jag inte ska äta så mycket av är socker, har utvecklat nåt slags sockerberoende sedan jag var i barcelona och det känns liksom inte bra i kroppen.
 
vad kommer du dricka i vinter?
varma saker! men det kanske är underförstått. te och sånt helt enkelt.
 
hur kommer du fira jul?
som skilsmässobarn har jag två jular, 23e och 24e. oavsett så ska jag fira med min familj som vanligt. inget ståhej utan lite mys och fika och kalle ni vet. ska även ha julbordsknytis med kompisar, så himla bra koncept.
 
vilka är dina bästa julpyssel-tips?
att göra det för processen. gör inte pepparkakshuset för att det ska bli ett hus, utan för att det är mysigt att planera dekorationer och sätta ihop bitar och lyssna på julmusik. mitt hus föll samman och det blev inget i slutändan, men det var himla mysigt att göra. samt gör allt med familj eller kompisar, det blir så mycket mysigare då.
 
vad gjorde du vid den här tidpunkten för exakt ett år sedan?
jag jobbade på som tusan men jag minns även att min telefon sprack och jag fick leva med en samsung i femton dagar. gick på jobbets julbord och köpte julklappar. främst lyssnade jag på coldplays nya skiva.
 
vad lyssnar du på?
jag kommer att lyssna på mina favoritpoddar och börja på en ny lista för 2017, som jag gör varje år. det är något speciellt med att gå tillbaka till kanske 2011 och se vad jag lyssnade på för låtar just då.
 
vad läser du?
jag vill hemskt gärna läsa en eller två av de kurser jag sökt till vårterminen, men som det ser ut just nu är jag reserv på alla jag sökt. så himla trist. jag har några böcker som väntar i bokhyllan som jag tänkte läsa också.
 
vad tittar du på?
jag tänkte kolla igenom gilmore girls, som jag aldrig sett innan då jag inte tittade på serier förrän i högstadiet, och sen tänkte jag titta på skam som så många rekommenderat till mig. och som hela internet tjatar om. en vill ju inte verka efter. och så tänkte jag kolla igenom alla star warsfilmer med m.
 
vad var bäst med hösten?
barcelona. att vara själv och bestämma själv i en helt ny stad. en stad som är min nu.
 
vad har du för vinterplaner?
jag ska söka jobb men absolut inte stressa över det. jag ska gå ut när solen skiner. jag ska skapa utan att ha ett mål. jag ska tänka på mig själv och inte gräva ner mig. jag ska försöka få bukt med hur lättstressad jag har blivit den senaste tiden.
1 kommentar
Mikaela

Att göra saker för processens skull är typ den bästa grejen. Sjukt ändå att det krävs att någon säger det för att en ska förstå det. Det är bra att du ska ta hand om dig<3 vi ska mysa i vinter!!!

Svar: så himla viktig grej! ja gud vad vi ska mysa. <3
Jasmine Andersson