---

Mariannes 80-årsdag som jag fotade för ungefär 10 dagar sen.
 
På den senaste tiden har jag gjort saker som jag vill göra men aldrig brukar göra. Har väl "tagit tag i" saker som man brukar säga. Till exempel så har jag tittat på dokumentärer på SVT, så som Greklandsresan och Indiens dotter. Ni borde se båda, den ena vill man gråta av för att den är så fin och härlig, och den andra vill man gråta av för att man blir SÅ HIMLA ARG. Jag har även köpt ett gymkort (och jag vet, för typ tre inlägg sen skrev jag att jag aldrig går på gym) och kunde inte vara mer peppad på att lyfta vikter? Vem är jag? Till sist har jag även köpt en KAMERA. Ska åka och hämta den idag, är så peppad på att fota och även FILMA. Det blev många ord i versaler i det här inlägget, och jag kommer göra det en sista gång pga: det är FYRTIOSJU DAGAR kvar till Grekland.
Puss&hej.
0 kommentarer

when you were lost I followed right behind

Fick det här fina halsbandet av min syster igår. Hon har ett likadant och det ska symbolisera vårt systerskap, men även allt som har hänt med farmor och vår båtluff. Tycker att det är så himla fint.
 
Har valt att vara internetfri ett tag, lite halvt. Läst bloggar och kollat instagram, men inte synts själv. Försöker bli av med pressen att alltid synas överallt, ångesten över att kanske bli bortglömd om jag inte instagrammar regelbundet. Så jag försöker med att bara inte bry mig om något alls. Vilket resulterar i att jag inte städar mitt skrivbord och går och lägger mig alldeles för sent om nätterna. Istället för internet har jag
 
» startat upp bokklubben igen, jag läste ut vår första bok (som jag började med i november...) och läste ut en annan (har gjort inlägg om båda som inte fått bli publicerade) och så började jag på en ny igår, bokklubbens första bok! Eller andra, om man vill se det så. Tar mer om det en annan gång.
 
» köpt en flygbiljett till Aten. Den 17 maj åker vi, alltså 66 dagar kvar till medelhavsvärme, sockerbitshus, grekiska sallader, vandringar, solvarm hud, båtturer och SEMESTER.
 
» varit på arbetsintervju för ett extrajobb och väntar även på svar från ett annat jobb som jag SÅ gärna vill ha.
 
...och på fredag åker jag till Värmalnd och min bästaste Ida. ♥
 
1 kommentar