en måndagslista.

vad ser du fram emot den här veckan?
att jag packar ihop mig och sätter mig på ett tåg mot värmland och bästis på torsdag! fyra dagar med henne och putte i parken kan inte bli annat än bra.
 
ska du laga någon härlig mat den här veckan?
tänkte nog satsa på att låta andra laga mat åt mig hehe. men jag är himla sugen på att grilla nu när vi har en ny grill (hint till alla som vill hänga).
 
säg en grej som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för att göra den här veckan.
skänka böcker! jag och min syster har samlat på oss allt för många under vår uppväxt genom bokklubbar etc, och för tillfället är mitt hem överfullt av grejer. skänka känns som en bra grej att göra.
 
vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
LEV.
 
vad gjorde du igår kväll?
skrev ut cv och letade fram betyg från gymnasiet, har aldrig varit så förberedd inför en arbetsintervju (men sen gick allt åt skogen ändå). vanligtvis står jag där en kvart innan jag måste gå och skrivaren strular. 
 
en bild som symboliserar denna dag.

måndag.
promenixade på söder några timmar. 

vad åt du till frukost idag?
en skål med vaniljyoghurt med müsli och torkade jordgubbar till, samt en kopp äppelte.
 
vilken tid på morgonen vaknar du?
ALLTID HALV ELVA. det är nån grej med mig. 10.32 står det allt för ofta på klockan när jag vaknar. förutom när jag ställer alarm på typ 9.30 för att vara duktig.
 
hur ser du oftast ut till vardags?
strumpbyxor. men nu går ju inte det i all värme så jag har lite problem varje dag. men svart kjol + tröja + jacka är vanligt. eller klänning + kofta. när jag åker till jobbet brukar det bli tröja + träningsbyxor samt en kofta i väskan.
2 kommentarer

paddor på grönan.

paddor på grönan

jag har spenderat denna soliga söndag på gröna lund med dessa fina! vi åkte lite karuseller, hade 5-kamp och gick det nya spökhuset. det var lite mycket folk i parken och vårt lag förlorade :( men annars hade vi väldigt kul, speciellt genom att känna sig som ett barn igen i popexpressen och flygande mattan. nu ska jag lägga ut min säng på blocket och förbereda mig inför en arbetsintervju. god kväll.
2 kommentarer

mykonos part I

1
 
från båten mot mykonos fick vi beskåda denna magnifika solnedgång.

2 3

njuter.

4

det var riktigt drömmigt och en av de finste under resan tycker jag.

6

sedan la vi till vid syros en stund och efter kanske en timme till var vi framme vid mykonos. vi kliver av och jag säger "vet inte vart vi är eller vart vi ska" men ungefär direkt när vi klev av kom en kvinna fram till oss och erbjöd oss ett hem. hon presenterade sig som christina och vi tänkte äsch vi tar det bara. på rummet hade vi TV (vilket vi tyckte var ascoolt, men det visade sig vara standard för vi hade det i alla våra rum) så vi kunde titta på första semifinalen av eurovision! vi hade även en gul fondvägg och carpe diem-tavlor på väggarna.

7

dagen därpå tvättade vi och hängde upp i dörren till uteplatsen. därefter gick vi för att kolla in stranden!

8

utanför dörren såg det ut såhär.

9

och runt hörnet såhär. verkligen gosigaste stället, enda minuset är att det låg för långt från stan.

12

lite skillnad mot aten som var smutsigt. mykonos var som en vit dröm.

14

saknar att ha ett turkost medelhav på gångavstånd.

15

vi kände lite på vattnet.

16

det var turkost men kändes som sverige i juli.

17

och sen gick vi hela vägen in till mykonos town (det SYNS inte ens på den här bilden, ligger långt åt höger). men det tar vi nästa gång!
grekland 2015
1 kommentar