en seg söndag.

Vy från Västerbron 2012.
 
Äntligen är hela himla jobbveckan över och jag har två dagar ledigt innan det är dags att kriga fem dagar till. Idag har varit en lång dag, nio och en halv timme, med halva tiden huvudvärk. Många otrevliga och oförstående kunder som inte inser att jag bara gör mitt jobb och dessutom mitt bästa för att de ska ha en trevlig upplevelse. Men det kom även många trevliga såklart.
 
Så snart ska jag gå och lägga mig och sova längelänge imorgon. Hade även tänkt förbereda några inlägg här och så ska jag även åka in till stan med mamma. Hennes mobil har lagt av så vi ska kolla upp det. Vi ska även hälsa på en av hennes vänner som bor i drömmigaste lägenheten på Hornsgatan.
 
1 kommentar

vad jag inte gör.

Listor är ju alltid roligt, och denna hittade jag hos Julia och den går ut på att lista de saker en inte gör. 
 
Jag äter inte tårta.
Jag går inte på gym.
Jag röker inte.
Jag dricker inte kaffe.
Jag kör inte bil.
Jag särskriver inte.
Jag går inte och lägger mig i tid.
Jag har inte flyttat hemifrån.
Jag springer inte.
Jag köper inte SL-kort till fullt pris trots att jag är över 20.
Jag går inte till frisören.
Jag studerar inte på universitet.
 
2 kommentarer

äppelte och en ny kopp.

I födelsedagspresent fick jag bland annat denna kopp från Indiska, den är SÅ FIN. Fick även te av bästis med vår favoritsmak Granny Smith. Jag som är världens tråkigaste tedrickare (Earl Grey...) har nu börjat inse att det inte är så tokigt med smaksatt te. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan åka iväg och jobba hela veckan ut. Hej!
 
3 kommentarer