vad jag kommer klä ut mig till

Jag har tre favoritdjur; panda, uggla och fjäril. Visserligen kanske fjärilar räkas mer som insekt men jaja. Idag är det Halloween och jag ska alltså klä ut mig till just en fjäril. Har främst utgått från fjärilen nedan, en papilio ulysses (är inte så cool att jag vet vad den heter så thank you google, men den är min favoritfjäril), och den här videon, men mest bara gått på känsla. Sitter just nu och försöker klura ut hur jag ska göra klart alla detaljer samt HÅRET? Fjärilar har ju inte direkt frisyrer. Ni lär ju få se resultatet lite senare, sålänge kan ni titta på bilden och föreställa er. Puss.
 
hallowee
1 kommentar

tågluffen: KÖPENHAMN

Det här är sista delen om min tågluff, vill du titta från början klickar du här.
 

Först åkte vi till Hamburg. För vi skulle äta hamburgare i Hamburg, inte mitt påhitt men enligt en regel följde vi majoritetens vilja. Så vi åkte till Hamburg. Det var kanske det sämsta vi gjorde under hela resan. Jag mådde skit de två sista dagarna i Berlin, men i Hamburg kändes allt 100x värre med hemlängtan deluxe. Det sög. Ovanpå allt så fick vi inte åka med tåget vi tänkt ta till Köpenhamn, eftersom att det var så fullt. Så vi fick vänta i flera timmar, och väl på tåg två fick vi sitta i en gång med en massa andra personer eftersom att det tåget också var maxat.
Bästa stunden påväg mot Köpenhamn var när vi fick åka lite båt och andas lite frisk luft och faktiskt kunna se saker. Mysigt.


Vi bodde på Danhostel och det enda vi gjorde var att gå på Tivoli, äta och sova. Så det finns inte så mycket bilder att visa från Köpenhamn.


Tivoli inleddes med denna härliga bild:-) en ska tro att en kommer få ett helt vattenfall över sig, men så var det ju såklart inte. Minns att jag sa "Men haha det är ju inte på riktigt, det kommer stängas av xD" och låtsades vara lite cool. Men icke, säger bildbeviset.


Vuxna som vi nu har blivit orkade vi inte vara på Tivoli hela kvällen, blev dessutom sjukt besviken över att det var så litet. Kanske för att jag var där när jag var liten och då är allting så himla mycket större. Men iställa för att karusella vidare gick vi till Nyhavn!

Där återupplevde jag gamla minnen. Bilden jag hade i åtanke när jag bad Mikaela ta denna bild finns på min gamla blogg. Därefter gick vi hem och packade, och på förmiddagen dagen därpå satte vi oss utmattade på ett tåg tillbaka till Stockholm igen.
1 kommentar

typ vi är ihop det äger välkomna att fira

Jag har aldrig drömt om att gifta mig, har aldrig planerat mitt bröllop eller min klänning sådär som de gör i amerikanska filmer, aldrig ägnat en tanke åt den perfekta dekoren. Jag känner likadant idag. Vill inte att mittpunkten i livet ska vara att hitta Den Där Mannen och skaffa Familjen och köpa Huset ihop. Jag vill inte binda mig till en enda person för resten av mitt liv, vill inte att han ska äga mig och vill inte att jag ska äga honom. För det blir ju ungefär så, vi lovar varandra varandra. I nöd och lust. Jag har svårt att tro att vi är menade för en person för resten av våra liv, däremot tror jag att det finns många människor som är menade i våra liv. Det finns inte en enda The One, det finns flera, för olika tillfällen i ens liv. Till exempel personen som du kommer skaffa barn och familj med, eller personen du kommer dö med. För många kanske det är samma person. Men jag tror inte det, och jag vill lämna det öppet genom att inte gifta mig.
Kan ju vara ärlig och säga att jag fortfarande drömmer om tvåsamheten, och max en förlovning. Men istället för att gifta mig skulle jag vilja ha bara själva bröllopsfesten. Hej, vi är tillsammans och det äger, låt oss fira det tillsammans. Med en massa ballonger, fina människor och massa god mat. Helt klart.

1 kommentar