popaganda dag ettIgår började popaganda! Vilket också betyder att idag tar det slut. Men såhär såg första dagen ut:Vi kom till området ultratidigt för vi trodde att monki skulle dela ut gratiskläder som förra året men så var det inte, så vi gick runt och gjorde alla andra gratisgrejer. Till exempel få glitter i ansiktet.Det regnade ca hela tiden men när det inte regnade hängde vi vid monkis glittriga buss.Där de också hade en fotoautomat SOM VAR GRATIS fattar ni hur många gånger vi var där eller?? 
Vi signade upp oss för monkis rundpingis men ingen sa när det börajde och vi brydde oss inte om att kolla upp det heller, så vi missade det lol. I övrigt åt vi en massa glass och churros, låg i sackosäckar i panta mera-tältet och lyssnade på artisterna som spelade. Var mest pepp på Lily Allen men London Grammar var bra, och Kelis såklart när alla sjöng MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD.

 
Lily Allen var sjuuukt bra live och jag mindes att jag lyssnade en massa på henne för flera år sedan, så jag kände igen nästan alla låtar. Tycker alltid att det är roligare att gå på konsert när en kan låtarna, men allra helst känner igen dem.
Nu kör vi dag två!
1 kommentar

filmklippande

Under tågluffen filmades det en del och till slut insåg vi att detta kan nog komma att bli en film – vilket det också är påväg att bli! Jag och Mikaela samlade ihop allas filmklipp och har suttit i mångamånga timmar och klippt ihop allting, nu har vi mest småfix kvar men förhoppningsvis kan vi ladda upp filmen nästa vecka (helgen är nämligen fullproppad av popaganda och jobb). Ungefär såhär fint kommer det bli:

0 kommentarer

girls kick ass

Under veckan då jag endast lyssnade på kvinnliga artister ändrades min lastfm top 10 artister från 2 till 3 kvinnliga artister - inte mycket, men i alla fall något. Det hela resulterade i alla fall i denna fantastiska och peppiga girlpower-spellista! Gå genast in och följ den och lyssna på den då ni känner att världen blir alldeles för patriarkal och ni behöver lite pepp. Puss & kram.
 
0 kommentarer