tågluff!!!

Står just nu på Arlanda och väntar på vårt flyg!! PEPPEN! Det har dock blivit försenat till 18.55 så nu är det bara att vänta. Tänkte bara säga hej nu åker vi på tågluff, och jag ska försöka blogga från telefonen när det finns möjlighet. Men annars kommer en massa bilder när jag kommer hem. Åh, det här kommer bli så bra.
 
0 kommentarer

en ynklig rad av fotspår, en oändlig kontinent

Den 28 februari 2010 såg jag kent för första gången och mitt starkaste minne därifrån är när Jocke mitt i konserten viskar "Saker man ser", och alla skriker förutom min syster som vänder sig till mig och säger "Är det en gåta?". Det var lika iskallt ute som när jag först började lyssna på kent, hösten 2007 då Tillbaka till samtiden kom. När jag gick till skolan i snön och lyssnade på Ingenting, Columbus och hela Verkligen och kände att jag kunde relatera till varenda låtrad. Var så arg på alla runt omkring mig och skrev kenttexter i min skolböcker, så som "Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad" och "Perfekt och oförstörbar". Nu är det 1567 dagar sedan jag såg dem live för första gången, och idag är det ska jag se dem för sjätte gången.

 
 
 
1 kommentar

hälften av dom som älskar exploderar

Det finns få saker här i livet som är lika fantastiska som att dansa sig svettig längst fram på en Håkan Hellström-konsert. Att skriksjunga snabba delen i Kom igen Lena! med sina bästa vänner, sträcka upp händerna tillsammans med 69348 andra personer till tonerna av Känn ingen sorg för mig Göteborg och sjunga i kör till Pistol. En konsert som denna är en bara med om en gång i sitt liv.
 
 
 
 
Tyvärr valde min telefon att inte funka ordentligt just denna kväll, så inga av mina videos har ljud. Men tänker liksom att det inte gör något för det viktigaste är att jag var där och att det senare kommer ut en film som jag kommer spela på repeat. Här är dock en video som jag hittade som jag tyckte var himla bra.
 
0 kommentarer