26/11/141 kommentar

fångad av en stormvind.

Hallå. Här sitter jag (obs sjuk och eländig, ej fab som på bilden nedan) och försöker komma på hur jag tappade mitt bloggflow. Kommer helt enkelt inte fram till något. Eller ja. Jag jobbade ju en vecka i streck där så kan ha med det hela att göra. Plus att jag nu varit sjuk samt hos min syster i Linköping.
Idag var jag och shoppade för min lön. Köpte en jacka (asså ÅH ska visa den imorgon), ett fotoalbum för mina tågluffsbilder och en julklapp till farmor. Väldigt produktiv dag alltså. Har ingen som helst aning hur jag ska klara av London. Kommer ha en budget på 100kr om dagen typ. Vi har även köpt biljetter till Harry Potter Studio Tour, de var dubbelt så dyra än vanligt pga nån vinterspecial. Är SÅÅ TAGGAD men fyfan vad detta ruinerar mig. Jaja, lite ska en väl leva. Bjuder på en kattselfie i brist på bilder. Ps, lyssnar sönder på denna just nu. Godnatt.

0 kommentarer

and beat the darkness into light.

Åkte hem från jobbet idag, sjuk. SÅ typiskt att en alltid blir sjuk så fort en säger "jag blir aldrig sjuk". Gick förbi ikea, pga jobbar bredvid, och tittade på julgrejer och handlade lite ljus eftersom att det är December snart. Har legat på soffan största delen av tiden dock, där jag avverkat säsong fyra av Friends och ätit godis. Pga fredag. Det var längesen jag var hemma en fredag, skulle vilja äta tacos för en gångs skull.
Imorgon åker jag till Linköping!! Ska träffa min lillasyster och vi ska se Hunger games. Är så glad att jag inte jobbar denna helg, pga kommer vara sååå mycket folk. Men om tio dagar är det December och jag kommer jobba 120 timmar, vilket är typ 20-30h mer än vanligt för mig, och jag är borta hela första veckan. Typ ledig en dag i veckan. Menmen; <3LÖN<3.
 
0 kommentarer