en måndagslista.

vad ser du fram emot den här veckan?
att jag packar ihop mig och sätter mig på ett tåg mot värmland och bästis på torsdag! fyra dagar med henne och putte i parken kan inte bli annat än bra.
 
ska du laga någon härlig mat den här veckan?
tänkte nog satsa på att låta andra laga mat åt mig hehe. men jag är himla sugen på att grilla nu när vi har en ny grill (hint till alla som vill hänga).
 
säg en grej som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för att göra den här veckan.
skänka böcker! jag och min syster har samlat på oss allt för många under vår uppväxt genom bokklubbar etc, och för tillfället är mitt hem överfullt av grejer. skänka känns som en bra grej att göra.
 
vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
LEV.
 
vad gjorde du igår kväll?
skrev ut cv och letade fram betyg från gymnasiet, har aldrig varit så förberedd inför en arbetsintervju (men sen gick allt åt skogen ändå). vanligtvis står jag där en kvart innan jag måste gå och skrivaren strular. 
 
en bild som symboliserar denna dag.

måndag.
promenixade på söder några timmar. 

vad åt du till frukost idag?
en skål med vaniljyoghurt med müsli och torkade jordgubbar till, samt en kopp äppelte.
 
vilken tid på morgonen vaknar du?
ALLTID HALV ELVA. det är nån grej med mig. 10.32 står det allt för ofta på klockan när jag vaknar. förutom när jag ställer alarm på typ 9.30 för att vara duktig.
 
hur ser du oftast ut till vardags?
strumpbyxor. men nu går ju inte det i all värme så jag har lite problem varje dag. men svart kjol + tröja + jacka är vanligt. eller klänning + kofta. när jag åker till jobbet brukar det bli tröja + träningsbyxor samt en kofta i väskan.
2 kommentarer