när våren kommer

Det är vår nu hörni, det är ju bestämt. I helgen blir det ju faktiskt april, och trots att det innebär aprilvindar och oklara väderprognoser så betyder det även längre och varmare dagar. Jag har haft väldigt mycket för mig de senaste tre veckorna, och det är svårt att förklara det i ett inlägg såhär. Jag har reflekterat mycket över mig själv, vem jag är och vad jag vill, och jag har tänkt mycket på den här bloggen. Jag har bloggat till och från i ungefär 9 år, och trots att det är någonting som jag verkligen tycker om lyckas jag aldrig komma framåt med den. Det känns som att den behöver en förändring, men det jag skulle vilja göra känns samtidigt stort och svårt och läskigt.
 
Untitled
 
Just nu känner jag att jag skulle kunna läsa alla böcker jag vill. Jag känner att jag skulle kunna måla allt jag ser. Att jag skulle kunna skriva ner alla tankar jag har och dela dem med er. Men det är utelämnande att visa en del av processen, att visa tankar och känslor. Nu vet jag ju ungefär precis vilka som läser min blogg, men det blir ju ändå en delning av mig själv ut på internet. Men det är samtidigt någonting som jag tänkt mycket på, som jag skulle vilja göra. Vi får väl se.
 
Idag är det kanske inte vårigt ute, men det gör det inte till en dålig dag. Jag ska fota till en uppgift för kursen jag går, och senare ska jag på bio och se Beauty and the Beast. Det ska bli mysigt, men jag har faktiskt inte så höga förväntningar på filmen. Jag tror att Emma kommer vara bra, men Odjuret känns liksom inte rätt när jag ser på trailern. Vad ska ni göra i helgen?
0 kommentarer