årets bästa bilder på instagram

Jag har varit riktigt dålig på att använda min Instagram under 2017. Det gick bättre i början och mot slutet skulle jag säga, och det syns på mina mest omtyckta bilder från året, ingen är från sommaren. Jag vet knappt vad jag gjorde i somras, fotade ingenting som skrev inte ner någonting. Blir lite orolig för mitt minne eftersom att jag måste spara minnen på olika sätt, genom bilder, text eller andra små saker. Instagram har inte heller känts lika viktigt för mig i år. Bestämde mig för att bara lägga upp bilder jag är nöjd med och strunta i någon typ av kontinuitet. Känns bra.
 
best 9 of instagram 2017
 
✏ Min mest omtyckta bild i år är från Odengatan i november när jag gick till skolan. Stockholm var så himla vackert den morgonen och jag vill helst bara gå runt och fotografera, vilket jag inte känner så ofta nu för tiden. Det är synd att det så fint och snöigt så himla sällan bara.
 
✏ Bild två är en närbild på en målning jag höll på med i våras. Jag tror inte att jag har visat den, men det var i alla fall till ett arbetsprov där uppgiften var 'kontrast'. Jag fokuserade på kontrasten mellan mörkt och ljust och motsatsfärger som också ger kontrast ihop.
 
✏ Uppe till höger är en typisk samt obligatorisk aprilbild när det blommade i Kungsträdgården. Jag minns att det snöade samma dag.
 
✏ Första bilden på mittenraden är en fotoremsa från något av sommarens besök på Trädgården. Det kan ha varit på Marcus födelsedag tror jag? Så avundsjuk på alla som fyller år på sommaren och kan fira utomhus, mvh januaribarn.
 
✏ I mitten av allt har vi en teckning i tusch, första gånger som jag använde tusch med en äkta bläckpenna, elelr vad man ska säga. En sån de har på gammal film gjord av en fjäder. Hade dock ingen fjäder, tyvärr. Teckningen var för tecknarutmaningen Inktober, som jag misslyckades totalt med.
 
✏ Ugglan är en gammal målning i akvarell som jag tycker mycket om, inspirerad av en bild jag hittade på Pinterest.
 
✏ Sushin är från min födelsedag, inte mycket mer att tillägga.
 
✏ Nere i mitten finns Handens pendeltågsstation, från vilken jag åker till skolan varje morgon. En dag låg en vacker dimma över perrongen och för en person som blir exalterad över fotogeniska platser var jag tvungen att ta en bild.
 
✏ Den sista bilden är från när jag överraskade Marcus på hans födelsedag med en inomhuspicknick!
0 kommentarer