oktober-december ✧ 2018

reidar
 
 
Untitled
 
 
halloween
 
I oktober köpte Rebecka en katt och det är det bästa som hänt mig i år. Har aldrig träffat en så fantastisk katt och naturligtvis är 90% av alla bilder från oktober bilder på honom. Jag hade svårt att organisera mig nu när jag går i skolan på heltid men lägger upp min egen kursplanering. Plötsligt kom även vårens break-up ifatt mig och jag behövde deala med det. Jag genomförde en tecknarutmaning och ritade varje dag under hela månaden. Jag öppnade äntligen min hemsida och portfolio! Sov jättemycket hela tiden, blev antagen till Feministisk marknad och fick hem en ny tvättmaskin. Olivia kom till Stockholm, vi överraskade pappa med middag och sen hade jag och Rebecka Halloweenfest.
 
Untitled
 
 
Untitled
 
 
Untitled
 
I november började jag filma lite med tanken att starta en Youtube-kanal, vilket också hände i december. Jag och mamma åkte till gravarna som vi gör varje år, och jag fikade med släktingar. Gick på Kappa bar och förlorade i ett Vänner-quiz. Såg Lykke Li för andra gången. Jag fixade ännu mer med min hemsida och ansökte till en utställning i januari och blev antagen. Tog ett svinjobbigt beslut som nog alltid kommer göra ont men som jag känner var det bästa att göra, förlåt. Började titta på Grey's Anatomy igen för tydligen kan jag inte titta på nya serier. Åkte till Olivia en helg för ett årligt julmys med bland annat lussebullsbak och julklappsinhandling. I slutet av november öppnade jag också min webshop och fick min första beställning!
 
Untitled
 
 
Untitled
 
 
Untitled
 
I början av december förberedde jag mig inför Feministisk marknad – jag beställde prints, packade ner saker och planerade hur jag skulle ställa upp mitt bord. Sedan kom dagen. Inte förrän jag stod där och packade upp mina saker med Rebecka förstod jag att det inte var ett skämt. Jag hade så himla kul på marknaden och att folk köpte mina saker var bara en bonus. Jag fick fler beställningar på min webshop och publicerade min första Youtube-video. Jag gjorde en almanacka, filmade, fotade nya produkter. Hade huvudvärk konstant i 28 timmar. Jag möblerade om mitt rum. Jag gick till vårdcentralen och fick antidepp och d-vitamin. Jag såg Tove Styrke och upptäckte Grant vilket jag är så himla glad för trots att jag hade så mycket ångest den dagen. Jag blev bjuden på julbord och tittade på Musikhjälpen dygnet runt.
 
Jag firade julen i lugn och ro och jag är så tacksam för att det inte var något bråk i år. Att allting föll på plats. Jag gjorde vegansk lax och veganska köttbullar, jag och Olivia somnade till Mamma Mia 2, vi hade spelkväll hos mamma med Leffe, vi var hos pappa på uppesittarkväll. Det var en så himla bra jul.
 

 
Året slutade ändå okej. Någonstans under hösten bestämde jag mig för att jag inte kan vänta på att saker ska hända, inte för att jag tror att jag väntade innan men jag gjorde heller ingenting för att komma framåt. Så jag ser det som en stor framgång att jag vågade öppna min portfolio, min webshop, sälja på två marknader och dela med mig av mina skapelser på Youtube och Instagram. Jag är tacksam för att jag har orkat göra det trots att det har varit ett riktigt jävla dåligt år.
 
Jag firade nyårsafton med en massa ångest och på tolvslaget satt jag ensam i min säng, klappade katten och tittade på Grey's Anatomy. Det kanske låter hemskt och ja i stunden kände jag mig som den ensammaste personen någonsin och när mamma ringde och önskade gott nytt år och undrade hur det var så ljög jag. Men det var ändå okej. Jag tänker att det inte kan bli sämre i alla fall.
 
Tack 2018, för att du äntligen är slut.
0 kommentarer