vecka 7 | 2017

det känns lite som att veckorna bara springer iväg när jag gör de här summeringarna, nyss gjorde jag väl en summering för vecka tre? var tog de andra veckorna vägen? allting går i starka vågor just nu, ena sekunden är allting på topp och nästa kan allt rasa samman. det är påfrestande, men man får ta lite i taget.
 
Untitled
 
i förra veckan gjorde jag faktiskt ganska många saker. jag hade aldrig kommit ihåg allt det här om jag inte skrivit ner det, det är så himla lätt att bara se de dåliga stunderna. jag har hade mycket ångest, men jag tog mig igenom det. det är väl det viktigaste. i torsdags var jag till exempel och fikade med marcus, och tog veckans enda bilder.
 
annars så var jag på öppet hus på beckmans, visste redan ungefär allt de sa (googlar jag för mycket?) men det kändes värdefullt ändå. speciellt att få se gamla arbetsprover. på alla hjärtans dag gjorde jag cheesecake för första gången och åt sushi/thai med M och tittade på harry potter. jag var på mitt nya jobb och skrev på lite papper inför mitt första pass. 
 
det hände inte mycket kreativt förra veckan men jag pluggade en hel del, varvat med gilmore girls. har aldrig sett den serien innan, och antagligen hade jag tyckt mer om den om jag såg den när den gick. den är väldigt lättsam, men har insett att det är välbehövligt när man mår dåligt. i fredags tittade jag på på spåret med mamma, och ungefär hela helgen var jag hos mikaela och åt thaimat och tittade på resevideor.
 
tankar från veckan:
 
💭  jag scrollade på pinterest i veckan och kom över ett citat som en helst inte sparar för att det är så pass cheesy, men jag gjorde det ändå. det stod att alla blommor inte blommar året om, och därför ska du inte förvänta dig att du ska det heller. tycker att det är en bra grej att komma ihåg när dagar går utan att något händer och allt en gör är att vänta på våren och blommorna som slår ut.
2 kommentarer
sheimson

kul att du uppdaterar så flitigt ^^

Svar: haha fast det gör jag ju verkligen inte :(
Jasmine Andersson

Mikaela

det var ju en mysig helg det där <3

Svar: det var ju det <3
Jasmine Andersson