I think anybody who falls in love is a freak. It's a crazy thing to do. It's kind of like a form of socially acceptable insanity.her. theodore (joaquin phoenix) lever i ett high tech 2025 och arbetar med att skriva brev åt andra, då ingen orkar det längre i och med all teknik. inte ens theodore skriver dem för hand, han talar helt enkelt in i sin dator som skriver ett handskrivet brev åt honom.han kan även be sin dator spela musik.eller kolla mejlen. theodore är en rätt ensam och introvert person, men det gör inte så mycket eftersom att resten av staden han bor i också är inne i sin egen bubbla.en dag släpps ett nytt, mycket intelligentare operativsystem, och så på vis träffar han samantha (scarlett johansson). hon är konstruerad att tillgodose alla hans behov, och utvecklas utefter sin ägare. men hon finns bara i theodores telefon och dator.


tillsammans inleder de en kärlekshistoria. men går det att älska och ha en relation med ett operativsystem?
 
tyckte att fotot och känslan var fin i den här filmen. lite sjuttiotal över allas kläder och inredning, och det finns väl chans att det kan komma tillbaka men det kändes ändå inte så framtidigt. förutom all teknik då. det är ju svårt att säga hur en framtidsfilm bör vara, eftersom att ingen vet hur det blir, men detta kändes mycket närmre och mer realistiskt än alla filmer om flygande bilar och robotar osv. ändå sevärd film alltså!
2 kommentarer
jenna

sorry om jag är trög nu men vad heter filmen??? blev lite sugen på att se den. älskar dina filmtips hehe går alltid in på din blogg när jag vill se film.

kramkram

Svar: haha oj har inte ens skrivit det! den heter Her. :)
Jasmine Andersson

sheimson

åh vill se!